Waarom wij 15.000 euro het minimale bedrag vinden om optimaal te kunnen profiteren van WoensdagTrader-Easy


Het punt is: wij zijn van mening dat 15.000 euro het absolute minimum is om op welke manier dan ook voor de korte termijn te gaan beleggen. De reden hiervoor is eenvoudig. Als je voor de korte termijn belegt, doe je automatisch veel transacties.

Naast abonnementskosten heeft u als belegger ook te maken met transactiekosten. En hoewel u die d.m.v. de adviezen in ons Bonus Raport ongelofelijk laag kunt houden, kunnen die bij een trading strategie toch snel oplopen.

Let op:
Wij verbieden u niets! Dit is slechts onze mening en ons welgemeende advies.
Wilt u toch gebruik maken van WoensdagTrader-Easy, vult u dan gewoon het aanmeldformulier in!

Als u minder dan 15.000 euro belegbaar vermogen hebt, dan raden wij u aan om uw geld voor de langere termijn te beleggen in spotgoedkope aandelen van goed presterende bedrijven die een sterke financiële positie hebben.

Uw winstkansen zijn (vooral nu zoveel aandelen overdreven goedkoop zijn) daarbij ook zeer hoog, terwijl u veel minder geld kwijt bent aan bijkomende kosten.

Met TopAandelen.com zijn we gespecialiseerd in het opsporen van juist dat soort aandelen.
Door op deze service een halfjaarabonnement te nemen, kunt u stap voor stap een portefeuille opbouwen van bijvoorbeeld 15 aandelen, waarbij u in ieder aandeel een gelijk bedrag belegt.

Het grote verschil zit hierin
Onze verwachting is dat de aandelen die we voor TopAandelen.com selecteren gemiddeld ongeveer drie jaar in portefeuille zullen blijven. Dat betekent automatisch dat u één keer een abonnement betaalt en daarmee ongeveer drie jaar goed zit!
Want ook als uw halfjaarabonnement op TopAandelen al lang ten einde is, blijven we u als onze klant beschouwen en sturen we u een bericht toe zodra we een eerder geselecteerd aandeel weer gaan verkopen.

Ons advies
Neem een halfjaarabonnement op TopAandelen en beleg voor de langere termijn in spotgoedkope aandelen van bedrijven die zeer goed presteren én een ijzersterke financiële positie hebben. U zult fors minder geld kwijt zijn aan abonnementskosten en transactiekosten. En daardoor vergroot u de kans dat uw belegbaar vermogen over één of enkele jaren wél hoog genoeg is om optimaal van WoensdagTrader te profiteren.

 

Vriendelijke groeten,

Jack Hoogland

 

 

Investforprofit NV- Spoorstraat 155 - 6591 GT Gennep - Nederland