Al 18 jaar lang gemiddeld 49% rendement per jaar
(een unieke trading strategie voor ervaren beleggers)


Behaal vanaf nu enorme rendementen in zowel een STIJGENDE als een DALENDE beurs.

2008 was een regelrecht rampjaar op de beurs, waarin de indices met ongeveer 38% daalden. Wat als er weer zo'n jaar komt?

Dat zou prachtig zijn! Want in rampjaar 2008 behaalde WoensdagTrader-Expert een POSITIEF rendement van 46%!

Kijkt u verderop op deze pagina naar de rendementen die de afgelopen jaren zijn behaald. U zult versteld staan!

 

 

Beste belegger,

We gaan hier geen mooie woorden aan besteden, want we gaan de resultaten voor zichzelf laten spreken. Ook gaan we u niet vertellen hoe we exact onze aandelen selecteren, want dat ligt eigenlijk zó gevoelig dat we bang zijn dat anderen ons gaan kopiëren.

Wel gaan we u vertellen dat we aandelen selecteren van bedrijven die winst maken en waarvan analisten de winstverwachting hebben verhoogd. Daarnaast selecteren we bij een dalende beurstrend alleen aandelen van bedrijven waarvan de winstverwachting juist fors is verlaagd.
Bij een dalende beurstrend spelen we dan ook in op dalende koersen.

We beseffen natuurlijk dat dit een wel héél algemene uitleg is. Zouden we echter meer vertellen, dan zouden we ons ingenieuze en unieke recept verklappen.

 

Met WoensdagTrader-Expert kunt u in een STIJGENDE, maar óók in een DALENDE BEURS een ongekend rendement behalen!

 

Wat maakt WoensdagTrader-Expert zo uniek?
De combinatie van unieke selectiecriteria, waardoor we dié aandelen uitkiezen waarvan de kans het grootst is dat de professionals die aandelen in de komende periode kopen. Die professionals kopen van één aandeel honderdduizenden tot zelfs miljoenen stukken en dat kunnen ze niet in één dag doen. Ze spreiden dit vaak uit over meerdere weken, zodat er iedere dag 'koopdruk' op de koersen staat.

Daar komt bij dat ook professionals elkaar na-apen. Als er één begint te kopen, volgen er vaak meer. Hierdoor gaan de koersen van deze aandelen structureel stijgen.

Als ze (bijna) klaar zijn met kopen, brengen de banken hun 'beleggingsadviseurs' in stelling door het juist gekochte aandeel bij hun klanten aan te bevelen. Ook dat zal de koers verder omhoog drijven.

En bij een dalende beurstrend geldt precies hetzelfde verhaal, maar dan andersom.

 

Wat is verder nog uniek aan WoensdagTrader-Expert?
Dat onze exit-criteria erop gericht zijn om een positie vooral niet te lang aan te houden, hooguit enkele weken. We sluiten een positie eigenlijk als de particulieren nog aan het kopen of verkopen zijn.

.

Werkt het dan altijd op bovenstaande manier?
Neen. We schrijven hierboven niet voor niets dat we aandelen selecteren waarvan de kans het grootst is dat de professionals aan het kopen (of juist verkopen) gaan. Als we dat perfect konden voorspellen, dan zou het rendement vele honderden procenten per jaar bedragen. Iets wat helaas onmogelijk is.


Van welke beurzen worden de aandelen geselecteerd?
We selecteren alleen aandelen van de reguliere Amerikaanse beurzen, dus NYSE, NASDAQ en AMEX. Het is helaas onmogelijk om onze selectiecriteria toe te passen op Euronext of andere Europese beurzen.

 

Hoe we met WoensdagTrader-Expert te werk gaan:

 • We selecteren aandelen die aan onze unieke selectiecriteria voldoen en houden die gemiddeld enkele weken in portefeuille.
 • We baseren ons bij het selecteren van aandelen absoluut NIET op de technische analyse. De koersgrafiek doet bij deze strategie alleen mee om de algehele beurstrend te bepalen.
 • U belegt alleen in aandelen, dus niet in opties, futures, turbo's en andere 'derivaten'. Dat geldt ook voor een dalende beurs.
 • We speculeren altijd op koersstijgingen. In een dalende beurs speculeren we daarnaast ook op koersdalingen. Zodra de beurs overdreven hard is gedaald en "technisch oversold" staat, gaan we tegen de trend in en speculeren we alleen op koersstijgingen.
 • U houdt een constante portefeuille aan, waarbij u in ieder aandeel evenveel geld belegt.
 • We sturen u slechts één keer per week een update, waarin we u vertellen welke aandelen we gaan kopen en welke aandelen we gaan verkopen. Daarbij ontvangt u natuurlijk ook een overzicht van de openstaande posities.
 • Deze wekelijkse update sturen we u altijd op woensdag ruim vóór opening van de Amerikaanse beurs.
 • U hoort de rest van de week niets van ons, wat er ook moge gebeuren!


  That's it!

 

 

Wat leverde deze unieke strategie de afgelopen jaren op?

Het rendement dat met WoensdagTrader-Expert kan worden behaald is werkelijk fenomenaal.
Het rendement over de afgelopen jaren is als volgt.

 • In 2001 een rendement van 55%
 • In 2002 een rendement van 127%
 • In 2003 een rendement van 101%
 • In 2004 een rendement van 70%
 • In 2005 een rendement van 52%
 • In 2006 een rendement van 44%
 • In 2007 een rendement van 46%
 • In 2008 een rendement van 46%
 • In 2009 een rendement van 161%
 • In 2010 een rendement van 33%
 • In 2011 een rendement van -18%
 • In 2012 een rendement van 13%
 • In 2013 een rendement van 33%
 • In 2014 een rendement van -5%
 • In 2015 een rendement van 16%
 • In 2016 een rendement van 107%
 • In 2017 een rendement van 25%
 • In 2018 een rendement van -16%
 • In 2019 tot en met eind februari een rendement van 9%

 

Als u de afgelopen jaren consequent op deze manier had belegd, bedenkt u zich dan eens hoe uw vermogen zou zijn gegroeid!

 


Hoe kan het dat WoensdagTrader-Expert zoveel winst kan maken in een slecht beursjaar?

We gaan u natuurlijk niet ons recept geven, maar in het algemeen kunnen we u vertellen dat we in een stijgende beurstrend aandelen kopen van bedrijven die winst maken én waarvan de winstverwachting is verhoogd. Dat betekent dat u altijd belegt in aandelen van bedrijven die beter presteren dan eerder werd aangenomen.

Een automatisch gevolg daarvan is dat u ook meestal belegt in sectoren die op dat moment de wind in de zeilen hebben. U belegt dus meestal in bedrijfssectoren die de wind in de zeilen hebben én in de aandelen van bedrijven uit deze sectoren die daarvan het beste profiteren.

Zodra de beurstrend dalend wordt, blijven we de hierboven beschreven strategie volgen, maar gaan we daarnaast inspelen op dalende koersen van bedrijven die nu een stuk slechter presteren dan eerder werd aangenomen, die dus met enorme tegenwind te kampen hebben.

 

Waarom viel het rendement in de jaren 2011-2014 tegen?
In de jaren 2011-2014 was de beurs een door centrale bankiers gemanipuleerde, onnatuurlijke markt.

Als je bij een dreigende beursdaling op dalende koersen inspeelde, trok iedere keer een centrale bankier zijn mond open, deed beloftes aan de markt, en de markt geloofde hen. Waardoor de beurs direct weer terug steeg.

Een in de geschiedenis nooit eerder vertoonde situatie, die slecht is voor iedere strategie die rekening houdt met de beurstrend. Dus ook voor WoensdagTrader.

 

Sinds 2015: vertrouwen in centrale bankiers brokkelt af
Vooral sinds medio 2015 zien we dat het (misplaatste) vertrouwen in centrale bankiers aan het afbrokkelen is. De markt reageert alsmaar minder op hun uitspraken. Tegelijk daarmee zagen we WoensdagTrader's rendement fors verbeteren.

We zien sinds medio 2015 steeds meer een normaal functionerende beurs. Waardoor WoensdagTrader weer de rendementen kan behalen zoals in de jaren 2001-2010.

 

Kan zoiets de komende jaren opnieuw gebeuren?
Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

Het (misplaatste) vertrouwen in centrale bankiers zal de komende tijd alleen maar verder afbrokkelen. En zal omslaan in wantrouwen. De komende tien jaar gaan we in ieder geval geen last meer hebben van de loze beloftes van centrale bankiers.

De beurs is steeds meer een natuurlijke markt aan het worden. Ideaal voor WoensdagTrader!

 

Waarom in een dalende beurs niet alleen op dalende koersen inspelen?
Als je naar het laatste deel van 2008 kijkt, is dit een heel goed punt. In die periode werden aandelen zonder enige logica massaal verkocht. In zo'n periode verdien je inderdaad veel meer als je alleen op dalende koersen inspeelt (al is 46% natuurlijk ook niet vervelend).

Het verleden laat echter zien dat het veel vaker voorkomt dat de beurs

 • een tijd lang een beetje richtingloos is, dus dan weer een stijgende trend en dan weer een dalende trend laat zien.
 • wel in een dalende trend zit, maar niet zo een waar je als belegger erg nerveus van wordt.
 • in een dalende trend zit, die snel wordt afgebroken en wordt gevolgd door herstel.
 • fors daalt, maar dat er wel normale logica blijft gelden (zoals in 2001 en 2002)


In al deze situaties is WoensdagTrader-Expert de absolute topstrategie, waarmee een ongeëvenaard rendement wordt behaald.

 

 

Wanneer is WoensdagTrader-Expert voor ú de beste strategie?

 1. U wilt beleggen voor de korte termijn, maar toch het gemak hebben van slechts één keer per week handelen.
 2. U bent een belegger die al wat jaartjes meedraait.
 3. U hebt er geen probleem mee om "op margin" te beleggen.
 4. U vindt het belangrijk om rekening te houden met de algehele beurstrend.
 5. U bent het type belegger dat ook op dalende koersen wenst in te spelen.
 6. U bent zich ervan bewust dat het zelfs bij deze prachtige trading strategie voor kan komen dat gedurende een bepaalde periode een minder rendement wordt gemaakt .
 7. U wordt niet nerveus van forse koersbewegingen, ook niet als die in uw nadeel zijn.
 8. Kortom, u bent een korte termijn belegger met een lange termijn visie.

 

Zélfs bij deze unieke trading strategie zijn geduld en discipline absoluut vereist om optimaal te profiteren!

 

Wat gaat een abonnement op WoensdagTrader-Expert kosten?
We gaan hierover eerlijk met u zijn. WoensdagTrader is niet een strategie die we aan de massa gaan promoten. WoensdagTrader is geschikt voor nuchtere beleggers die begrijpen dat je moet investeren om te profiteren van een strategie die werkelijk uniek in zijn soort is. Beleggers die ook begrijpen dat rendement niet in gelijke maandelijkse porties kan worden behaald.
Korte termijn beleggers dus met een lange termijn visie.

 

Wij bieden u keuze uit de volgende abonnementen:

Ad 1: Een Halfjaarabonnement
U ontvangt gelijk na ingang van uw abonnement de meest recente wekelijkse update met daarin de koopsignalen, verkoopsignalen en het overzicht van de portefeuille van dat moment. Daarna ontvangt u gedurende een half jaar iedere woensdag ruim voor opening van de beurs een splinternieuwe update, waarin we u uiteraard precies vertellen wat we die week gaan doen.

Deze wekelijkse updates bevatten aan- en verkooptips van aandelen met een grote stijgingskans op korte termijn of met juist een grote dalingskans op korte termijn. Een geselecteerd aandeel blijft gemiddeld ongeveer drie weken in portefeuille, waarna we het uiteraard weer vervangen voor een ander aandeel.

Bovendien krijgt u nog van ons:

Gratis bonus rapport: "Hoe u honderden tot duizenden euro's per jaar kunt besparen door slim te beleggen". Een rapport dat zéér belangrijk is voor iedere belegger die op jaarbasis meer dan 20 transacties doet. Door het opvolgen van de adviezen in dit rapport zult u uw abonnementsgeld dubbel en dwars terug verdienen!

 


- - - - - - - - Bestel hier het Halfjaarabonnement voor € 499,00 - - - - - - -

 

 

Ad 2: Jaarabonnement
U ontvangt gelijk na ingang van uw abonnement de meest recente wekelijkse update met daarin de koopsignalen, verkoopsignalen en het overzicht van de portefeuille van dat moment. Daarna ontvangt u een jaar lang iedere woensdag ruim voor opening van de beurs een splinternieuwe update, waarin we u uiteraard precies vertellen wat we die week gaan doen.

Deze wekelijkse updates bevatten aan- en verkooptips van aandelen met een grote stijgingskans op korte termijn of met juist een grote dalingskans op korte termijn. Een geselecteerd aandeel blijft gemiddeld ongeveer drie weken in portefeuille, waarna we het uiteraard weer vervangen voor een ander aandeel.


Bovendien krijgt u nog van ons:

Gratis bonus rapport: "Hoe u honderden tot duizenden euro's per jaar kunt besparen door slim te beleggen". Een rapport dat zéér belangrijk is voor iedere belegger die op jaarbasis meer dan 20 transacties doet. Door het opvolgen van de adviezen in dit rapport zult u uw abonnementsgeld dubbel en dwars terug verdienen!

 


- - - - - - - Bestel hier het jaarabonnement voor € 849,00 - - - - - - -

 

 

Vriendelijke groeten,

Jack Hoogland
e-mail:
info@stocktradingnieuws.comP.S.:  Uw naam, adres, woonplaats etc. gegevens worden op geen enkele manier aan derden  uitgegeven, verkocht of verhuurd.

.

Investforprofit NV - Spoorstraat 155 - 6591 GT Gennep - Nederland