Een unieke, ongekend gemakkelijk te volgen strategie die superwinstgevend is.


Waarschijnlijk bestaat er nergens ter wereld een trading strategie waarbij je met zó weinig werk gemiddeld 32% rendement per jaar behaalt.

2008 was een regelrecht rampjaar op de beurs, waarin de indices met ongeveer 38% daalden. Wat als er weer zo'n jaar komt?

Geen punt! Zélfs in rampjaar 2008 haalde deze oersimpel te volgen strategie een POSITIEF rendement van 11%!

Leest u hieronder hoe WoensdagTrader-Easy zelfs in 2008 een positief rendement wist te realiseren. Zie ook de rendementen die de afgelopen jaren zijn behaald. U zult versteld staan!

 

 

Beste belegger,

We gaan hier geen mooie woorden aan besteden, want we gaan de resultaten voor zichzelf laten spreken. Ook gaan we u niet vertellen hoe we exact onze aandelen selecteren, want dat ligt eigenlijk zó gevoelig dat we bang zijn dat anderen ons gaan kopiëren.

Wel gaan we u vertellen dat we aandelen selecteren van bedrijven die winst maken en waarvan analisten de winstverwachting hebben verhoogd.

We doen dit echter alleen als de algehele beurstrend stijgend is óf als de beursindices overdreven hard zijn gedaald. Zodra we zien dat de algehele beurstrend dalend is, verkopen we onze aandelen en wachten we rustig op het goede moment om weer in te stappen.

 

Waarom zou je proberen om geld te verdienen aan stijgende koersen als de beurs daalt? Als de omstandigheden ongunstig zijn?


Als je in een dalende beurs ervoor kunt zorgen dat je je geld veilig aan de zijlijn houdt, hoef je bij het daarop volgende herstel geen verlies goed te maken. En dat zorgt ervoor dat je maximaal van dat herstel kunt profiteren!

Denkt u zich eens in dat u uw geld veilig aan de zijlijn zet zodra de beurs een daling inzet, dat u zich vervolgens helemaal niet meer met beleggen bezig houdt en lekker iets anders gaat doen. Geen irritatie en ergernis over geleden verliezen. En vooral ook geen twijfel over wanneer u weer zult instappen.


U kijkt gewoon iedere woensdag even naar de wekelijkse update en u weet in één oogopslag precies wat u te doen staat. Gemak en vooral gemoedsrust!Wat maakt WoensdagTrader-Easy zo uniek?

De combinatie van unieke selectiecriteria, waardoor we dié aandelen uitkiezen waarvan de kans het grootst is dat de professionals die aandelen in de komende periode kopen. Die professionals kopen van één aandeel honderdduizenden tot zelfs miljoenen stukken en dat kunnen ze niet in één dag doen. Ze spreiden dit vaak uit over meerdere weken, zodat er iedere dag 'koopdruk' op de koersen staat.

Daar komt bij dat ook professionals elkaar na-apen. Als er één begint te kopen, volgen er vaak meer. Hierdoor gaan de koersen van deze aandelen structureel stijgen.

Als ze (bijna) klaar zijn met kopen, brengen de banken hun 'beleggingsadviseurs' in stelling door het juist gekochte aandeel bij hun klanten aan te bevelen. Ook dat zal de koers verder omhoog drijven.

Uiteraard werkt dit bij een stijgende beurs fantastisch en bij een dalende wat minder. Dit omdat er dan andere factoren spelen die een mogelijk een grotere invloed op de koersontwikkeling kunnen hebben.

Wat is verder nog uniek aan deze strategie?
Dat de exit-criteria erop gericht zijn om een positie vooral niet te lang aan te houden, hooguit enkele weken. We sluiten een positie eigenlijk als de particulieren nog aan het kopen zijn.
En natuurlijk dat we alle posities sluiten zodra de beurs besluit om het zuiden op te zoeken!

 

Werkt het dan altijd op bovenstaande manier?
Neen. We schrijven hierboven niet voor niets dat we aandelen selecteren waarvan de kans het grootst is dat de professionals aan het kopen gaan. Als we dat perfect konden voorspellen, dan zou het rendement vele honderden procenten per jaar bedragen. Iets wat helaas onmogelijk is.Van welke beurzen worden de aandelen geselecteerd?
We selecteren alleen aandelen van de reguliere Amerikaanse beurzen, dus NYSE, NASDAQ en AMEX. Het is helaas onmogelijk om onze selectiecriteria toe te passen op Euronext of andere Europese beurzen.


 

Hoe we met WoensdagTrader-Easy te werk gaan:

 • We selecteren aandelen die aan onze unieke selectiecriteria voldoen en houden die gemiddeld enkele weken in portefeuille.
 • We baseren ons bij het selecteren van aandelen absoluut NIET op de technische analyse. De koersgrafiek doet bij deze strategie alleen mee om de algehele beurstrend te bepalen.
 • We beleggen alleen in aandelen, dus niet in opties, futures, turbo's en andere 'derivaten'.
 • We speculeren in een stijgende beurs op koersstijgingen. Zodra de algehele beurstrend dalend wordt, verkopen we onze aandelen en houden we ons geld veilig aan de zijlijn.
  Zodra de beurs overdreven hard is gedaald en "technisch oversold" staat, gaan we tegen de trend in en speculeren we op koersstijgingen.
 • We houden een constante portefeuille aan, waarbij u in ieder aandeel evenveel geld belegt.
 • We sturen u slechts één keer per week een update, waarin we u vertellen welke aandelen we gaan kopen en welke aandelen we gaan verkopen. Daarbij ontvangt u natuurlijk ook een overzicht van de openstaande posities.
 • Deze wekelijkse update sturen we u altijd op woensdag ruim vóór opening van de Amerikaanse beurs.
 • U hoort de rest van de week niets van ons, wat er ook moge gebeuren!


  That's it!

 

Meer details? Klikt u dan hier voor ons gratis rapport!

 

Wat leverde deze unieke strategie de afgelopen jaren op?

Het rendement dat met WoensdagTrader-Easy kan worden behaald is werkelijk fenomenaal.
Het rendement over de afgelopen jaren is als volgt.

 • In 2001 een rendement van 36%
 • In 2002 een rendement van 39%
 • In 2003 een rendement van 102%
 • In 2004 een rendement van 39%
 • In 2005 een rendement van 38%
 • In 2006 een rendement van 47%
 • In 2007 een rendement van 29%
 • In 2008 een rendement van 11%
 • In 2009 een rendement van 82%
 • In 2010 een rendement van 32%
 • In 2011 een rendement van -19%
 • In 2012 een rendement van 17%
 • In 2013 een rendement van 30%
 • In 2014 een rendement van -8%
 • In 2015 een rendement van 5%
 • In 2016 een rendement van 73%
 • In 2017 een rendement van 26%
 • In 2018 een rendement van -12%
 • In 2019 tot en met eind februari een rendement van 11%

 

Als u de afgelopen jaren consequent op deze manier had belegd, bedenkt u zich dan eens hoe uw vermogen zou zijn gegroeid!

 

 

Hoe kan het dat WoensdagTrader-Easy zoveel winst kan maken in een slecht beursjaar?
Hoe slecht een beursjaar ook is, er zijn in ieder beursjaar ook perioden waarin de beurs stijgt.
De kunst is om zo goed mogelijk van zo'n periode te profiteren en weer op tijd uit te stappen zodra de algehele beurstrend weer draait. Die kunst verstaat WoensdagTrader-Easy als geen ander.

 

Waarom viel het rendement in de jaren 2011-2014 tegen?
In de jaren 2011-2014 was de beurs een door centrale bankiers gemanipuleerde, onnatuurlijke markt.

Als je bij een dreigende beursdaling op dalende koersen inspeelde, trok iedere keer een centrale bankier zijn mond open, deed beloftes aan de markt, en de markt geloofde hen. Waardoor de beurs direct weer terug steeg.

Een in de geschiedenis nooit eerder vertoonde situatie, die slecht is voor iedere strategie die rekening houdt met de beurstrend. Dus ook voor WoensdagTrader.

 

Sinds 2015: vertrouwen in centrale bankiers brokkelt af
Vooral sinds medio 2015 zien we dat het (misplaatste) vertrouwen in centrale bankiers aan het afbrokkelen is. De markt reageert alsmaar minder op hun uitspraken. Tegelijk daarmee zagen we WoensdagTrader's rendement fors verbeteren.

We zien sinds medio 2015 steeds meer een normaal functionerende beurs. Waardoor WoensdagTrader weer de rendementen kan behalen zoals in de jaren 2001-2010.

 

Kan zoiets de komende jaren opnieuw gebeuren?
Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

Het (misplaatste) vertrouwen in centrale bankiers zal de komende tijd alleen maar verder afbrokkelen. En zal omslaan in wantrouwen. De komende tien jaar gaan we in ieder geval geen last meer hebben van de loze beloftes van centrale bankiers.

De beurs is steeds meer een natuurlijke markt aan het worden. Ideaal voor WoensdagTrader!

 

U belegt op een unieke manier, maar mét respect voor de algehele beurstrend!

 

Wanneer is WoensdagTrader-Easy voor ú de beste strategie?

 1. U wilt beleggen voor de korte termijn, maar toch het gemak hebben van slechts één keer per week handelen.
 2. U wilt een zo hoog mogelijk rendement, maar u wilt of kunt weinig tijd besteden aan beleggen.
 3. U vindt het belangrijk om rekening te houden met de algehele beurstrend.
 4. U bent zich ervan bewust dat het zelfs bij deze prachtige trading strategie voor kan komen dat gedurende een bepaalde periode een minder rendement wordt gemaakt
 5. Kortom, u bent een korte termijn belegger met een lange termijn visie.

 

Zélfs bij deze unieke trading strategie zijn geduld en discipline absoluut vereist om optimaal te profiteren!

 

Wat gaat een abonnement op WoensdagTrader-Easy kosten?
We gaan hierover eerlijk met u zijn. WoensdagTrader is niet een strategie die we aan de massa gaan promoten. WoensdagTrader is geschikt voor nuchtere beleggers die begrijpen dat je moet investeren om te profiteren van een strategie die werkelijk uniek in zijn soort is. Beleggers die ook begrijpen dat rendement niet in gelijke maandelijkse porties kan worden behaald.
Korte termijn beleggers dus met een lange termijn visie.

 

Wij bieden u keuze uit de volgende abonnementen:


Ad 1: Een Halfjaarabonnement
U ontvangt gelijk na ingang van uw abonnement de meest recente wekelijkse update met daarin de koopsignalen, verkoopsignalen en het overzicht van de portefeuille van dat moment. Daarna ontvangt u gedurende een half jaar iedere woensdag ruim voor opening van de beurs een splinternieuwe update, waarin we u uiteraard precies vertellen wat we die week gaan doen.

Deze wekelijkse updates bevatten aan- en verkooptips van aandelen met een grote stijgingskans op korte termijn. Een geselecteerd aandeel blijft gemiddeld ongeveer drie weken in portefeuille waarna we het uiteraard vervangen voor een ander aandeel.

Bovendien krijgt u nog van ons:

Gratis bonus rapport: "Hoe u honderden tot duizenden euro's per jaar kunt besparen door slim te beleggen". Een rapport dat zéér belangrijk is voor iedere belegger die op jaarbasis meer dan 20 transacties doet. Door het opvolgen van de adviezen in dit rapport zult u uw abonnementsgeld dubbel en dwars terug verdienen!


- - - - - - - - Bestel hier het Halfjaarabonnement voor € 499,00 - - - - - - -

 

 

Ad 2: Jaarabonnement
U ontvangt gelijk na ingang van uw abonnement de meest recente wekelijkse update met daarin de koopsignalen, verkoopsignalen en het overzicht van de portefeuille van dat moment. Daarna ontvangt u een jaar lang iedere woensdag ruim voor opening van de beurs een splinternieuwe update, waarin we u uiteraard precies vertellen wat we die week gaan doen.

Deze wekelijkse updates bevatten aan- en verkooptips van aandelen met een grote stijgingskans op korte termijn. Een geselecteerd aandeel blijft gemiddeld ongeveer drie weken in portefeuille, waarna we het uiteraard weer vervangen voor een ander aandeel.


Bovendien krijgt u nog van ons:

Gratis bonus rapport: "Hoe u honderden tot duizenden euro's per jaar kunt besparen door slim te beleggen". Een rapport dat zéér belangrijk is voor iedere belegger die op jaarbasis meer dan 20 transacties doet. Door het opvolgen van de adviezen in dit rapport zult u uw abonnementsgeld dubbel en dwars terug verdienen!


- - - - - - - Bestel hier het jaarabonnement voor € 849,00 - - - - - - -

 

Vriendelijke groeten,

Jack Hoogland
e-mail:
info@stocktradingnieuws.com

 

P.S.:  Uw naam, adres, woonplaats etc. gegevens worden op geen enkele manier aan derden  uitgegeven, verkocht of verhuurd.

 

Investforprofit NV - Spoorstraat 155 - 6591 GT Gennep - Nederland